Ljusskyltar

En ljusskylt kan ha många färger, storlekar och former.

Ljusskyltar består ofta av LED-belysning, alltså att man använder sig av små lysdioder inuti skylten som belysningskälla.

Miljövänliga ljusskyltar

En ljusskylt kan ha många färger, storlekar och former. Det kan vara ungefär samma sak om en fasadskylt med belysning men det kan också vara en skylt som innehåller ljus. Ljusskyltar består ofta av LED-belysning, alltså att man använder sig av små lysdioder inuti skylten som belysningskälla. Förr använde man oftast neon och lysrör till ljusskyltar men den nya LED-tekniken har helt förändrat detta. Den nya typen av LED-skylt ger en mer miljövänlig ljusskylt som är energisnål och med längre hållbarhet.

Få din verksamhet att stå ut med en ljusskylt

Ofta använder företag sig av ljusskyltar till gallerior, köpcentrum eller restauranger. Det är även vanligt att till exempel veterinärkliniker, sjukhus, gymnasium och andra verksamheter väljer att köpa ljusskylt för att synas ordentligt. Precis som när det gäller fasadskyltar bör en ljusskylt passas in med byggnadens övriga stil. För att få en ljusskylt att sticka ut kan man välja var man placerar ljuset, vilka färger man använder eller vilken form man har på skylten.

Få mer uppmärksamhet med en ljusskylt

Att skylta sin verksamhet är alltid bra men att använda en ljusskylt till restaurangen eller butiken gör att skylten lyser upp och syns även under dygnets mörka timmar. Det är optimalt under vinterhalvåret och under kvällstid. Ljuset gör även att ögonen lättare lockas till att titta på skylten vilket gör att ljusskylten ger mer marknadsföring än en vanlig skylt utan belysning. Det kan alltså vara väldigt lönsamt med en ljusskylt då den kan locka till sig nya kunder. 

Skapa en unik ljusskylt till ditt företag
Det finns flera variationer av ljusskyltar för företag. Du kan välja att presentera ditt varumärke i form av en ljuslåda eller med hjälp av bokstäver. Ljusskyltar kan tillverkas av olika material och man kan själv vara med och designa vilket ljus man vill ha på skylten och hur mycket. Ljusstyrkan kan monteras på olika sätt och det skiljer sig lite beroende på om det är en väggskylt, flaggskylt, pendelskylt eller takskylt.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

En ljusskylt är en skylt med inbyggt ljus. Skillnaden mellan ljusskylt och skylt med belysning är att ljusskylten har inbyggda lysdioder.

En av fördelarna med ljusskyltar är att de gör att ditt företagsnamn och ditt budskap syns tydligt. De drar också lättare ögon till sig och kan i sin tur öka antalet besökare till din butik eller verksamhet.

Nej, det är inte farligt. Ljusskylten kan bli väldigt varm så du ska undvika att röra den men oftast är ljusskyltar idag tillverkade av material som inte blir så varma att man kan skada sig på dem. De är också tillverkade för att kunna lysa under väldigt lång tid så du behöver inte oroa dig för att den utgör någon brandrisk eller liknande. Självklart är det bäst att inte placera en ljusskylt nära tyg eller annat material som lätt tar eld men överlag är det ingen fara att ha en ljusskylt.

Förr använde man neon och lysrör till ljusskyltar men efterhand att LED-tekniken utvecklats och man är mer miljömedveten så har alternativa lösningar tagits fram. Dagens ljusskyltar drivs oftast av LED-lampor som har en lägre miljöpåverkan och som är energisnål.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se