Profilbokstäver

Profilbokstäver till företag

Ett väl beprövat och fungerade knep är att komplettera sin skylt eller logga med profilbokstäver.

Många företag kämpar med att sticka ut ur mängden och för att synas. Särskilt svårt kan det vara när många företag befinner sig på samma plats. Ett väl beprövat och fungerade knep är att komplettera sin skylt eller logga med profilbokstäver. Det bästa med dessa bokstäver är att de kan placeras precis som du önskar. Sätt fast dem antingen direkt på husväggen eller på ett underlag som passar bra, till exempel en träskiva. Var sedan kreativ i din utformning och placera ut dina bokstäver vågrätt, lodrätt eller för den som vill sticka ut extra mycket – diagonalt. Att placera bokstäverna diagonalt syns bra då det lätt drar ögon till sig och är lite annorlunda.

Skräddarsydd skyltning för ditt företag
Eftersom bokstäverna tillverkas var för sig kan du få dina bokstäver utformade precis så som du vill ha dem. Det går att beställa både bokstäverna och plattan bakom i olika färger och stilar så du kan skräddarsy dem direkt efter ditt företags grafiska profil. Beroende på vad du vill ge för känsla kan du modifiera skylten och bokstäverna så som du vill ha det. En snyggt designad skylt kan göra att företaget uppfattas elegant och lyxigt medan ett annat typsnitt eller färgval istället kan utstråla lekfullhet eller kreativitet. Man kan även komplettera profilbokstäver med en profilsymbol som har anknytning till vad företaget arbetar med. Detta är vanligt bland exempelvis kennlar och veterinärer som gärna kompletterar sitt namn med en symbol av en hund eller liknande.

Lys upp dina profilbokstäver
Utöver att du kan utforma och anpassa profilbokstäver till ditt företag så kan du också välja att ta det ett steg längre och ge dem en passande belysning. Genom att ha belysning gör du så ditt företagsnamn och/eller logotyp syns både mer och längre. Det får din skyltning att synas alla dagar om året både dagtid och kvällstid. När det gäller belysning till profilbokstäver så kan man belysa dem med spotlights som är markmonterade eller väggmonterade. Man kan också välja diodskyltar (LED) som gör att skylten och bokstäverna lyser upp inifrån med dioder. Ett tredje alternativ som också är väldigt populärt för företag som vill synas är att belysa bokstäverna med hjälp av Neon. Detta alternativ kan placeras på olika sätt beroende på om man vill att bakgrunden eller hela bokstaven ska lysa.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Priserna på att beställa och tillverka denna typ av bokstäver varierar lite. Det beror till stor del på om du vill ha färger, belysning och liknande.

Bokstäver tillverkas av många olika material. Vanligast är frigolit, acryl, plast och metall.

Ja, det kan man! Välj mellan att lysa upp med stark Neon eller belysa inifrån bokstäverna/skylten med diod (LED).

Varför är helt enkelt för att det är ett bra komplement till skyltning som får ditt varumärke att synas precis så som du vill. Gör marknadsföringen mer personlig genom att sätta upp företagsnamnet på ett sätt som sticker ut eller lägg till ett profilmotiv som har anknytning till företagets inriktning. Bra designade profilbokstäver kan ge mycket värdefull reklam för ditt företag.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se