Inomhusskyltar

Skyltar för inomhusexponering

Inomhusskyltar är skyltar som används inom många branscher och som kan ha så många olika användningsområden.

En tydlig inomhusskylt kan göra dina besökare återkommande, intresserade eller helt enkelt få dem informerade om någonting. Att skylta i sin verksamhet är viktigt och att använda bra skyltar både inomhus och utomhus är i princip ett måste för företag. Se till att skaffa en riktigt bra inomhusskylt av bra material som håller länge!

Olika inomhusskyltar
Inomhusskyltar är som sagt något som används i de flesta branscher. I en affär hittar du inomhusskyltar som berättar för dig både vad varor kostar och vilken gång du befinner dig i. På ett hotell hittar du inomhusskyltar som visar dig information om vilken våning du är på, vilket håll du ska gå för att hitta ditt rum och var frukosten serveras. Inomhusskyltar i reception berättar om senaste nytt, telefonnummer, företagsnamn eller annat som kan vara bra att känna till. Det finns med andra ord många typer av inomhusskyltar! 

Välj rätt material till din inomhusskylt
Beroende på var du ska placera din inomhusskylt så behöver du olika typer av material. En inomhusskylt av glas lämpar sig bra i till exempel trapphus till företag medan en stor inomhusskylt av robust trä kan vara ultimat som utsmyckning eller dekor i en lokal. Man kan egentligen laborera med storlekar och material hur mycket som helst när det gäller inomhusskyltar. Vanligt material för inomhusskylt är frigolit, akryl, metall eller trä.

Skyltar för inomhusexponering
Det är inte bara materialet som går att variera i oändlighet när man tillverkar inomhusskyltar. Det går också att variera placeringen av skylten. För inomhusbruk av skyltar så kan man placera skyltar på väggar, golv, i tak eller på hyllor. För olika placeringar lämpar sig olika storlekar bäst. Se till att mäta ordentligt innan du ska beställa inomhusskylt till din verksamhet så du vet hur stor plats den kommer att ta. Är du osäker på hur just din typ av skylt brukar se ut är det inga problem att kontakta oss så hjälper vi dig vidare i dina funderingar.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Kort sagt är en inomhusskylt en skylt som placeras inomhus. En inomhusskylt kan placeras stående eller hängande och fylla flera olika syften. En inomhusskylt är allt från de små skyltarna du hittar i matbutiken som berättar priset på din vara till skyltarna på arenan som visar dig åt vilket håll toaletten ligger.

Att skylta är jätteviktigt. Framförallt om det gäller att skylta guider eller riktmärken som berättar åt vilket håll saker finns. Det gör upplevelsen för dina besökare mycket enklare och smidigare. En annan anledning till att ha inomhusskyltar kan vara att marknadsföra kampanjer, specifika produkter eller annat som man vill lyfta lite extra.

Inomhusskyltar som ska fungera som hängskyltar monteras oftast med hjälp av en så kallad wire från taket. Det är en lina som klarar av vikten på skylten och ser till så den inte ramlar ner. Vill du inte hänga upp en skylt inomhus själv kan du få hjälp att montera den.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se