Fordonsdekor

Få ditt företag att synas med fordonsdekor

Oavsett om du är privatperson eller ett företag så är det ett enkelt sätt att använda fordonsdekor för att synas och för att sprida ditt budskap vidare.

Många företag använder sig av fordonsdekor för att dekorera sina lastbilar, personbilar och bussar med företagsinformation. Fordonsdekor används även på motorcyklar, tåg, båtar och flygplan.

Rullande reklam med fordonsdekor
Ge dig själv en utmaning när du är ute och kör nästa gång. Räkna hur många bilar med fordonsdekor som passerar dig under en väldigt kort tid. Är det inte en taxibil med fordonsdekor så är det en buss med dekor eller en flyttfirma som har pyntat bilen med sin logotyp. Att använda sig av fordonsdekor är med andra ord ett väldigt enkelt och effektivt sätt att nå ut med ditt varumärke på en rullande reklampelare. För att säkert få ett bra resultat av din fordonsdekor rekommenderar vi att du tar hjälp av en montör så din fordonsdekor håller länge och ser bra ut.

Stick ut med fordonsdekor

Fordonsdekor tillverkas så gott som alltid efter kundens önskemål, om man inte väljer att köpa färdiga stickers som man själv sätter fast. Ofta finns det olika varianter att välja mellan och de vanligaste är att man väljer en enfärgad fordonsdekor, fordonsdekor med specialfolie eller en digitalprintad dekor. För den som vill sticka ut lite extra så finns även reflexfolie som material till fordonsdekor. Om det inte är färger och mönster du är ute efter så kan du istället använda dig av fordonsdekor med text. Det innebär att du placerar information eller företagsnamn på en strategisk plats på ditt fordon som gör att många ser det.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Det beror på vilken typ av fordonsdekor du vill ha och hur mycket. Det skiljer sig en del i pris beroende på om du vill exponera ett budskap, en logotyp eller ändra färg på ditt fordon. Det beror också på om du har ett färdigt original som du vill ha tryckt eller om du vill ha hjälp även med design och utformning. Räkna med ett pris på från 1500 kronor och uppåt.

Är du händig kan du komma ner i pris genom att själv montera din fordonsdekor men vi rekommenderar att du tar in en auktoriserad montör för att helt säkert få det på rätt plats.

Fordonsdekor med hög kvalitet är dekor som inte krymper och som inte lossnar från fordonet. Det finns olika sorters fordonsdekor med olika hållbarhet. För den som vill dekorera sitt fordon inför en kampanj kan man välja fordonsdekor som håller 3–12 månader men vill man ha fordonsdekoren på plats under en längre tid är det bättre att välja en variant som håller i upp till 10 år. Vanligt är att man väljer fordonsdekor som håller ungefär 3–6 år.

Det beror på vilken kvalitet man väljer. Köper du din fordonsdekor hos en auktoriserad återförsäljare så är vanligtvis färgen skyddad mot solens UV-strålning under en längre tid vilket gör att färg och form inte påverkas negativt av solens strålar.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se