Beachflag

Beachflagga med tryck som syns

Denna typ av flagga är skapad för att placeras utomhus men på rätt sätt kan du med fördel även placera din beachflagga inomhus.

Har du någon gång varit på ett evenemang eller bara gått utanför en butik? Då har du med all sannolikhet sett denna typ av flagga utan att tänka på det. Många butiker, kontor och evenemang placerar en beachflagga utanför entrén för att visa att det är öppet och för att locka in fler kunder. Det är en enkel och smidig flagga som lätt kan bäras med om du skulle behöva ta med den till en annan plats. Eftersom det är tryck på både framsida och baksida så syns dessutom ditt budskap på båda håll.

Designa din beachflag
Denna typ av flagga är skapad för att placeras utomhus men på rätt sätt kan du med fördel även placera din beachflagga inomhus. När den står utanför din lokal är den framförallt bra för att få förbipasserande att stanna upp och rikta sin uppmärksamhet mot din butik. Inne i en lokal kan den användas för att visa upp en specifik kampanj eller på till exempel en mässa i marknadsföringssyfte. Det kan också vara smart att använda en beachflagga med logga om man exempelvis delar kontor med andra och vill visa vilket företag man representerar.

Det finns olika varianter av flaggor att välja mellan beroende på vid vilket tillfälle den ska användas och i vilket syfte. Man väljer helt enkelt form efter vad som ska förmedlas. Välj mellan en fyrkantig beachflagga, vinklad, rak eller rundad flagga. Vill du ha något mer annorlunda kan du istället välja att forma den som en hajfena, fjäder eller droppe.

Bra att känna till
Egentligen är denna typ av flagga utformad för att stå utomhus men den går, som vi redan nämnt, lika bra att placera inomhus. Beroende på var du placerar den varierar också din beachflaggas livslängd och slitage. Själva ramen till flaggan håller i många år oavsett men det är vanligt att duken till flaggan slits mer av väder och vind när den står utomhus. Den kan också blekas en del av solen så det kan man tänka på när man placerar ut den. Om det är möjligt är det bra att undvika att ställa den i direkt solljus. Utöver att vara bra för marknadsföring och att den är smidig att plocka med sig så är det enkelt att montera beachflaggor. Oftast är det bara så att du ska knyta fast flaggan i sin mast, montera ihop kryssfoten och sedan sätta samman allt så är den klar.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Det är en formskuren flagga på mast och en fot som används för att förmedla budskap eller visa upp ett företagsnamn. Ofta används den till mässor och evenemang för att locka in besökare men den kan också stå inne i affärer för att visa upp till exempel en specifik kampanj.

Undvik att placera en beachflagga på en plats där det blåser mycket eller så den står i direkt solljus. Se också till så den inte står i vägen för trafik eller fotgängare.

Ja, det finns det. Den minsta flaggan passar väldigt bra för mässor medan en mellanvariant ofta lämpar sig väl för evenemang utomhus. Vill man synas på långt avstånd och få garanterat stor exponering kan man välja en stor eller extra stor beachflagga.

En fot till beachflag håller många år men det kan vara lämpligt att byta ut duken med jämna mellanrum då den kan slitas av vind och solljus.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se