Fasadskylt

Exponera ditt varumärke med hjälp av en fasadskylt

Du kan sätta upp en fasadskylt till butik, lager eller annan verksamhet för att visa besökare och förbipasserande vilket namn ditt företag har.

En fasadskylt är en skylt som sitter på en husfasad av något slag.  Med hjälp av en fasadskylt som syns tydligt sprider du ditt namn och budskap till många på kort tid. Fasadskyltar är en del av byggnaden och ska därför anpassas efter den karaktär och stil som byggnaden har. Fasadskyltar med företagslogga är populära att använda vid till exempel byggarbetsplatser för att visa upp vilket företag som står bakom bygget.

Fasadskylt som lockar besökare

Fasadskyltar används ofta av varuhus och gallerior för att visa vilka butiker som finns inne i huset. Det är ett bra sätt att locka in kunder med en unik fasadskylt då skylten gör förbipasserande nyfikna och medvetna om att butiken finns där. Ofta använder också hyreshus och bostadsrätter sig av fasadskyltar för att visa vilket bolag man tillhör. Skylten är egentligen mycket mer än endast en fasadskylt för marknadsföring. Med rätt belysning, material, budskap, ljus och arkitektur sätter den ofta standarden för hur ett varumärke tas emot av sin omvärld. En snygg fasadskylt är ofta det som ger en fingervisning av hur det kan se ut på insidan av exempelvis en butik eller varuhus. 

Fasadskylt med belysning

Vill du köpa tillbehör till din fasadskylt är det smart att investera i belysning. En fasadskylt med belysning drar automatiskt ögon till sig och gör att fler både ser och reagerar över den. Genom att ha en skräddarsydd fasadskylt med företagslogga och komplettera med fasadskyltslampor så ger du både dina befintliga och blivande kunder ett starkt första intryck som ser seriöst och professionellt ut.

Olika material för fasadskylt

En fasadskylt sitter som redan nämnt på en fasad, alltså utomhus. Den måste därför vara tillverkad av ett material som tål både värme, regn, snö och blåst. Fasadskyltar med hög kvalitet och rätt material håller i många år vilket gör att det är en väl värd investering för ditt företag. Ofta tillverkas fasadskyltar av aluminium, plast eller mässing.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Framförallt är det bra ur ett marknadsföringsperspektiv. Genom att ha en stor och tydlig fasadskylt ökar du din synlighet och ger ett professionellt intryck till dina kunder. Den underlättar även för besökare att hitta till dig.

Det är en skylt som sitter på en husfasad. Oftast används fasadskyltar för att skylta ett företagsnamn eller varumärke men det kan även användas till reklamkampanjer och liknande.

Priset för en fasadskylt påverkas av flera saker. Bland annat beror det på vilken storlek du vill ha på din skylt, standard är cirka 300 cm x 60 cm, men också vilket material du vill använda. En skylt med belysning kostar mer än en skylt utan. Det är därför svårt att svara på pris för fasadskylt men räkna med från 20 000 kronor och uppåt för en stabil och hållbar fasadskylt av bra kvalitet.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se