Rollup

ett bra komplement till din marknadsföring

Ofta används rollups till mässor och event men de används också i syftet att helt enkelt visa upp kampanjer och erbjudanden i butiker.

Många företag använder rollups för marknadsföring och för att synas lite extra.

En rollup kan användas både inomhus och utomhus så det är ett bra sätt att synas inför en stor publik på kort tid. Oavsett var du vill placera din rollup och varför så är det ett bra komplement till din övriga marknadsföring som går att variera hur mycket som helst!

Montera din Rollup på ett par sekunder
En rollup är en bild på en våd som går att rulla ihop när den inte används. Den är enkel och smidig att använda och tar inte mer än ett par sekund att montera upp. En rollup tar heller inte särskilt mycket plats vid förvaring så du kan utan problem lägga den till sidan när den inte använd. Bilden ligger inrullad i en kassett som man drar upp och fäster med hjälp av en pinne. När bilden ligger inpackad i sin kassett och väska är den skyddad mot damm och fukt. Rollups används för att göra reklam för produkter, tjänster och företag. Vill du använda din egen logotyp går det också att designa och skapa en egen rollup med företagstryck.

Rollup för inomhusbruk
Det finns olika typer av rollups och det du bör fundera över innan du köper en är om du planerar att använda den inomhus eller utomhus. Rollup för inomhusbruk är vanligt för företag som ofta är ute på mässor och event eller som vill använda den som en del av sin marknadsföring inomhus i exempelvis en butik.

Rollup för utomhusbruk
Genom att placera en rollup utanför din butik eller utanför en byggnad där du håller till exempel en konferens eller annat event så får du många som ser ditt budskap. En rollup för utomhusbruk är ofta tillverkad av ett annat material än den som ska användas inomhus för att tåla väder och vind. En rollup utomhus är bra för att locka in kunder eller göra reklam för kampanjer och event.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Priset på en rollup varierar lite. Det beror på var du köper den, vilken storlek du vill ha och vilket material den ska vara tillverkad av. Rollups finns i flera olika prisklasser men oftast är det från cirka 500 kronor och uppåt. Vill du ha en rollup med eget tryck kostar det lite mer.

Rollups är ett smidigt sätt för att få människor att stanna upp och titta på det budskap du vill leverera. Om du vill kan du även köpa tillbehör till din rollup. Det finns till exempel spotlights som kan användas som belysning till rollup.

En rollup är en bild som är tryckt på en våd. Den går att rulla ihop och enkelt förvara när den inte används. En rollup kan användas både för att berätta om en kampanj och som reklam för företag eller produkter. Det är en relativt billig investering med tanke på hur länge man kan använda en rollup.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se