3d skylt

Stick ut med en stor 3D-skylt

En 3D-skylt passar flera olika verksamheter och är effektivt för att marknadsföra företag på ett visuellt sätt som verkligen sticker ut – i ordets dubbla bemärkelse!

Med en strategiskt placerad skylt i 3D får du ett skyltfönster som alltid är öppet och som alltid gör reklam för ditt företag. Om du vill synas och få uppmärksamhet är detta helt klart det självklara valet för dig.

3D-skyltar för alla ytor

En skylt i 3D passar både inomhus och utomhus och gör sig lika bra på det lilla kontoret som på en bred fasad. Små 3D-skyltar kan med fördel användas på kontorsdörren eller på en kontorsvägg för att förstärka känslan som dina besökare får av ditt företag. Större skyltar kan vara bra att placera på en fasad för att bidra till varumärkesbyggande.

Investera i en 3D-skylt

En klassisk 3D-skylt passar lika bra för det lilla som det stora företaget och är alltid smart att köpa in. Vill ditt företag sticka ut och synas på ett bra sätt rekommenderar vi varmt att köpa en 3D-skylt. Oavsett anledning till att köpa en ny skylt till företaget så är det bra att tänka långsiktigt. Eftersom denna typ av skylt ofta har lång livslängd är det en hållbar investering som får din verksamhet att synas länge.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Denna typ av skyltning kan användas både inomhus och utomhus beroende på vilket material du väljer att tillverka den i. Det kan vara bra att känna till att de 3D-skyltar som utsätts för regn, sol och vind kan blekna efter något år. Om din skylt placeras inomhus eller i ett skyddat läge klarar den ofta över 10 år innan det är dags att byta ut den.

En skylt i 3D kan användas som dörrskylt, fasadskylt eller för att ha på väggen både inomhus och utomhus. Om du väljer att beställa en 3D-skylt med logga eller företagsnamn så passar den in på flera platser och gör så du och ditt företag sticker ut från mängden. Denna skylt används av många olika företag just på grund av att den har ett brett användningsområde.

Ibland kallas 3D-skyltar även för frigolitskylt eller PVC-skylt beroende på vilket material den är tillverkad av. Skyltens syfte är som alla andra skyltar att den ska synas och göra reklam för företaget eller tjänsten som erbjuds. Beroende på tjockleken på skylten så uppfattas det du väljer att visa i 3D på olika sätt och skapar olika effekter. Oavsett vad du väljer så är denna typ av skylt ett bra alternativ för dig som vill marknadsföra dig rejält.

Detta beror lite på placering av skylten, tjockleken på materialet och den allmänna storleken på skylten. Gäller det små 3D-skyltar kan man med fördel fästa den med enbart dubbelhäftande tejp medan stora 3D-skyltar behöver borras upp. Det varierar också beroende på om skylten ska sitta inomhus eller utomhus där väder och vind kan påverka.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se