Skyltar

Använd skyltning för att sticka ut

Att synas är att finnas. De flesta företag använder sig av skyltar av olika slag.

Skyltar är något som finns överallt omkring oss i vår vardag. Dagligen stöter man på skyltar så varför inte utnyttja detta och skapa en unik skylt som får ditt företag att sticka ut?  Somliga är bättre än andra och de innehåller olika budskap för olika syften. Det finns bland annat fasadskyltar, trafikskyltar, varningsskyltar, reaskyltar, kampanjskyltar och företagsskyltar. Vilken skylt behöver du?

Skyltar för företag
En skylt som placeras antingen direkt utanför din verksamhet eller längs vägen för att visa var du finns är en bra reklampelare som kan locka besökare. När det gäller skyltning av företag så är det sant vad den gamla klyschan säger: Att synas är att finnas. De flesta företag använder sig av skyltar av olika slag. Många har en skylt utanför sin butik som berättar vilka som är de senaste kampanjerna och även skyltar inomhus för att visa bland annat vad varorna kostar.

Rätt skylt kan stärka ditt varumärke
En bra skylt är informativ och tydlig. Beroende på vilket syfte din skyltning har så är den antingen enkel med enbart text eller bild eller en kombination av detta. När du planerar ditt inköp av skylt till företag tycker vi att du bör lägga ner samma tanke, omsorg och tid på din skylt som du lagt på den grafiska profilen i övrigt. Tycker du att det är svårt att skapa en perfekt skylt så hjälper vi dig gärna med skräddarsydda skyltar för rätt ändamål. En bra skylt kan hjälpa dig att stärka ditt varumärke medan en dålig skylt med fel färger, material och upphängning istället kan orsaka motsatsen. Var noggrann när du planerar hur din skylt ska se ut!

Unika skyltar för alla tillfällen
Självklart är det inte enbart företag som kan skylta med sina verksamheter. Du som privatperson är varmt välkommen att beställa en skylt till ett speciellt tillfälle. Ofta använder man sig av plakat och skyltar vid ceremonier som till exempel studenter eller födelsedagar när någon fyller jämnt.

Skyltar med belysning
Tänker du använda din skylt utomhus kan det vara en god idé att välja en skylt med belysning. Det får din skylt att synas på längre avstånd och lyser upp det budskap du vill förmedla. Med hjälp av rätt placering, belysning, färgsättning och storlek så kan du på ett prisvärt sätt få en skylt som marknadsför din verksamhet eller ditt meddelande till många.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Det beror framförallt på vilken storlek du vill att skylten ska ha men även material, om det är en belyst skylt med mera.

En standardskylt av bra material håller ofta i många år. Vill man försäkra sig om att skylten håller extra länge är det möjligt att skydda skylten med så kallade förstärkningar, klotterskydd och annat.

När man ska montera en skylt sätter man oftast fast den på en stolpe eller på en vägg med hjälp av olika fästen. Det bästa är att anlita en montör för att sätta upp skylten om du känner att du inte är helt säker på hur du gör.

Skyltar kan tillverkas av olika material beroende på var den ska placeras och hur länge du vill att den ska hålla. En hållbar skylt tillverkas oftast av aluminium eller plast vilket ger en bra och stabil skylt som tål alla väder.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se