Vepor

Vepor till alla tillfällen

Har du någon gång sett en jättestor duk som hänger ovanför en entré eller på ett galler på till exempel en byggarbetsplats?

Det finns flera användningsområden för vepor och de passar bra för en mängd olika företag och verksamheter. De kan användas av fysiska butiker, vid mässor, konserter, teatrar och andra evenemang men också vid demonstrationer, utställningar eller byggarbetsplatser. Beroende på hur du ska använda vepan finns det olika varianter att välja mellan.

 

Vepa med reklam

Har du någon gång sett en jättestor duk som hänger ovanför en entré eller på ett galler på till exempel en byggarbetsplats? Då har du sett en vepa! Det är en stor duk med reklamtryck eller annat budskap som kan informera om någonting eller fungera som en vägvisare. Det finns vepor i olika storlekar beroende på användningsområdet. Om du vill att ditt budskap ska synas på långt håll eller från ett högt avstånd bör du satsa på en stor vepa.

Visa vägen med en vepa

Olika varianter passar olika bra beroende på tillfälle. I vissa situationer, som till exempel om du ska fästa en vepa över en entré eller liknande, så passar det bäst att använda en vepa i liggande format. Vid andra tillfällen, som när den ska hängas från en husvägg och nedåt, så passar det bättre att beställa en vepa i stående format. En av de stora fördelarna med vepor är att de väger mindre än vanliga skyltar och är enklare både att hantera och transportera. De är också enkla att sätta upp och flytta runt.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Vepor är oftast tillverkade av tyg och kan produceras med både PUC-väv, polyestertyg och bomullstyg beroende på användningsområde. Var du ska hänga upp vepan spelar också roll för trycktekniken. Små vepor behöver ofta en mer precis och exakt tryckteknik än en stor vepa där tålighet är mer nödvändigt.

Du kan designa din vepa själv eller välja att ta hjälp av någon som har grafisk kompetens på exempelvis en reklambyrå. Om du inte känner dig helt säker på hur man bäst utformar designen rekommenderar vi att du ber om hjälp så du får ut så mycket som möjligt av din investering. Det vanligaste när det gäller vepdesign är att företagets logotyp och namn finns med och ofta även en uppmaning eller ett budskap. Fundera också ett extra varv över vilka färger som ska användas och hur dessa kan uppfattas olika beroende på vepans storlek.

En av många fördelar är att de går att tillverka i flera storlekar. Stora vepor väcker större uppmärksamhet och blir både tydlig och synlig på långt håll. En mindre vepa kan istället fungera bra vid kortare kampanjer, evenemang eller vid till exempel en butiksrea.

Vepor passar oftast väldigt bra utomhus på grund av dess flexibilitet och produktionsmaterial. En vepa i kraftigt tyg klarar många olika väderförhållanden och är därför idealisk att använda vid utsatta platser som till exempel hamnar eller höga byggnader. Även om vepor är bra för utomhusbruk är det ingenting som hindrar dig från att använda en vepa även vid ett inomhusarrangemang. Om du placerar din vepa utomhus behöver du bara vara noggrann så den verkligen sitter fast som den ska och inte blåser iväg eller rivs sönder.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se