Bildekor

Bildekor får din verksamhet att synas

Bildekor är överlägset ett av de bästa sätten för att få många människor att se din reklam, ditt företagsnamn eller din logga.

Bildekor för företag är vanligt när man vill synas brett och på flera platser. Det bästa med att dekorera bilen med bildekor är att du tar med dig din marknadsföring var du än åker. Oavsett om du parkerar bilen på en parkering för att snabbt gå in och handla eller om du kör långväga affärsresor tvärs över landet så kommer förbipasserande att se din bil och din bildekor!

Fördelar med bildekor
Det finns olika typer av bildekor, bland annat bildekor för permanent bruk och tillfällig bildekor som passar bättre för den som endast vill använda dekoren som tillfällig marknadsföring av en kampanj eller liknande. Bildekor är ett kreativt sätt att skapa en ny form av reklampelare som syns i flera olika miljöer. Om du väljer en bildekor av hög kvalitet så är det inga problem att till exempel tvätta bilen utan att det skadar dekoren. Den påverkas heller inte av väder och vind. Det är med andra ord en bra investering som sitter länge och når många.

Heltäckande bildekor eller personliga mönster
En metod som är vanlig inom bildekor är foliering. Genom foliering kan du byta färg på hela bilen eller skapa mönster som passar ditt företag eller dig. Vill man inte göra en helfoliering finns det också självhäftande dekor. Det är inte en heltäckande dekor men en bildekor som kan varieras efter erbjudanden och priser. Man kan också ta fram en personlig bildekor för att få dekoren att matcha sitt syfte fullt ut.

Vilken bildekor ska man ha?
Det finns olika varianter av bildekor till din företagsbil. En del vill att bilen ska sticka ut rejält och väljer helfoliering eller stora texter längs sidan eller på bilens front. Med denna typ av bildekor kan du vara säker på att din bil syns. Andra väljer istället att dekorera bilen med telefonnummer, företagsnamn eller sin logotyp. Det är en lite mer diskret utformning som med hjälp av strategisk placering ändå fungerar alldeles utmärkt i marknadsföringssyfte.

Tänk på det här när du ska köpa bildekor:

  1. Var kreativ
    Om du ska dekorera din bil med bildekor har du världens möjlighet att vara kreativ! Matcha bilen med företagets grafiska profil, med ditt varumärke eller bara med din personlighet.
  2. Fundera över färgval och mönster
    Ditt företag kanske sprudlar av färg och sticker ut med grönt, rosa eller gult. Det är en jättebra grej för din grafiska profil och för din övriga kommunikation men tyvärr kanske det är så att du behöver tänka om eller tona ner den när det kommer till bildekoren. Ha i åtanke att mycket starka färger eller mönster kan dra uppmärksamhet från andra bilister och i värsta fall orsaka en olycka.
  3. Välj bildekor med omsorg
    Vem vill du ska se din dekor? För att nå ut med bildekor är det viktigt att tänka igenom vilken text eller logotyp du placerar på bilen. Rätt text eller mönster i kombination med rätt färg kan ge en mycket bra publicitet medan fel val kan göra precis det motsatta.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se