Fönsterdekor

Marknadsför med fönsterdekor på skyltfönstret

Genom att köpa fönsterdekor till butiksfönstret, kontorsfönstret eller något annat fönster så ökar dina möjligheter till visuell marknadsföring rejält.

Skriv ut ert företagsnamn på skyltfönstret, skylta med er slogan eller visa helt enkelt den bild ni vill förmedla av er verksamhet. Det finns flera bra anledningar till att använda denna typ av dekor men vanligast är att man använder det till att göra en kampanj, för att informera om någonting eller som trivseldekor. Det fungerar också bra som insynsskydd och för att hålla en lagom temperatur inomhus under varma dagar.

Skapa unika fönsterdekorationer
Många restauranger, caféer och barer använder sig av fönsterdekor för att locka till sig nya kunder eller få ut ett mervärde av sin lokal. Du kan själv välja om du vill att dekoren ska täcka hela fönstret eller bara vissa delar av det. Var kreativ utifrån din grafiska profil och skapa någonting som representerar din verksamhet och som sticker ut. Fördelen med fönsterdekor är att det går att skapa både texter, stripes, mönster, bilder och annat. Det är också ofta som man använder fönsterdekor för att frosta fönster, antingen i dekorativt syfte eller för att man inte vill att alla utanför ska kunna se in. Även här kan man skapa mönster och/eller täcka olika delar av fönstret för att få fram en snygg effekt.

Välj rätt material till din fönsterdekor
Fönsterdekor av olika material fungerar olika bra beroende på var det ska placeras och hur länge det ska sitta. Det finns material som är mer tåliga än andra och som sitter längre. Om du till exempel ska sätta din logotyp på skyltfönstret eller skapa en kreativ reklampelare som fungerar under en längre tid så rekommenderas material som vinyl eller en perforerad fönsterdekal. Vill du endast använda dekoren under en tillfällig period på kortare än 2 år så fungerar det alldeles utmärkt med dekaler av silikon.

Fönsterdekor som släpper in ljus
Det är vanligt att använda denna typ av dekor som insynsskydd. Man kan då välja en täckande dekor med digitaltryckt färg som man inte ser igenom. Vill man istället ha en fönsterdekal som släpper in ljus och som inte täcker helt är det en perforerad fönsterdekor som lämpar sig bäst. Att materialet är perforerat betyder att det är en dekal med små, små hål. Man ser igenom dekoren från insidan men från utsidan ser man endast bilden eller texten som valts.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag.

Har du verkligen utnyttjat alla de möjligheter och ytor du har att kommunicera ert budskap?
Vi på Perry Mejson hjälper dig med detta.

Vanliga frågor.

Priset varierar beroende på vad du ska ha och i vilken storlek. Man kan säga att priserna är från 600 kronor och uppåt.

Ja, det kan man absolut. Vissa typer kan du själv klistra upp och då brukar det finnas tydliga instruktioner med i leveransen. Är det stora montage som ska sättas upp kan det vara bra att ta hjälp av en firma.

Ja, de flesta varianter går enkelt att ta bort utan att det lämnar märken efter sig.

Att täcka fönster helt eller delvis med dekor kan sänka temperaturen inomhus avsevärt. När solen träffar ett vanligt glasfönster går cirka 90 procent av energin rakt in i glaset. Med dekor minskas energin utan att ta bort ljuseffekten så du ändå har kvar det naturliga ljusinsläppet.

Karlsrovägen 76
302 41 HALMSTAD
035-18 75 00
info@perrymejson.se