Solfilm och säkerhetsfilm…..

Solfilm i Halmstad

Säkerhetsfilm med solskydd

Säkerhetsfilmerna med solskydd är tonade och reflekterande för att ytterligare ge fördelar utöver splitterskyddet och UV-reduktionen. Förutom att hålla glaset på plats om det går sönder är dessa filmer utvalda för sin förmåga att ge insynsskydd, ge en jämnare och behagligare temperatur, minska bländning som är påfrestande för ögonen samt skydda inredning och varor mot blekning. Välj säkerhetsfilm med solskydd för att skydda människor och egendom, skapa ett svalt och behagligt inomhusklimat samtidigt som du sparar energi.

Skydda din egendom och byggnadens allmänna säkerhet, Stäng hettan ute och skapa ett svalt och inbjudande kontor

Standard säkerhets- och splitterskyddsfilm

Håller dig på den säkra sidan
Standard säkerhets- och splitterskyddsfilmer är optiskt klara enkelskiktiga polyesterfilmer med ett extra tjockt adhesiv som håller samman splittrat glas. Filmerna i denna serie skyddar mot klotter, vandalism och allmänt slitage och fungerar som ett utbytbart skydd. Det finns även en frostad opak variant som ger insynsskydd utöver säkerhetsfunktionerna.

Kommersiella fastigheter – säkerhetstrender

När det gäller säkerhet och skydd av fönster ställs företag inför många utmaningar. Butiker har i regel varor utställda som är utsatta för solens UV-strålning såväl som inbrottstjuvar.

Inbrott och s.k. ”smash and grab”-stölder är en potentiell risk för butiksägare och kan hanteras på ett kostnadseffektivt sätt med 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm. Fönstrets integritet bevaras av filmen även efter kraftiga krossförsök.

Butikslokaler såväl som företagslokaler har under senare tid drabbats av oroligheter och kravaller. Kommersiella byggnader tar i regel störst skada i samband vid plundring, stöld och allmän skadegörelse. Byggnaderna som inte skadas är de som använder säkerhets- och splitterskyddsfilm.

Fönsterfilm för solskydd, säkerhet och energibesparing i byggnader

Fönsterfilm för solskydd, säkerhet och energibesparing i byggnader

Vare sig du har ett  stort eller litet företag vill de flesta tänka ekonomiskt och måna om miljön. Genom att monterar sol eller säkerhetsfilm på fönsterglasen till dina kontorslokaler kan du spara på energi, skapa en behagligare och mer produktiv arbetsmiljö, minska blekningen av inredningen och få en snyggare exteriör.

De traditionella solfilmerna är ekonomifilmer

Som kombinerar hög värmereducering med neutrala, tonade och reflektiva egenskaper som ger en snabb retur på investeringen. Fönsterfilmsindustrin startade med 3M:s silverfilmer och sedan dess har 3M förbättrat och utökat utbudet av traditionella solfilmer för att förse kunder runtom i världen med solskyddslösningar.

Fördelarna med traditionell solfilm

  • Hög värmereduktion ger energibesparingar och ökad komfort Svalare inomhusklimat genom värmereducering under sommarmånaderna
  • Förhindrar blekning och skyddar inredningen
  • Heltäckande tillverkningsgaranti från 3M
  • Mindre bländning och ansträngning för ögonen
  • Minskar risken för personskador från flygande glassplitter
Blev du nyfiken på oss?
Kontakta oss

Fyll i detta formuläret så återkommer vi snarast, ha en bra dag!